20.12.2009

Cum au votat oamenii suparati pe sistem !

Paranoia unora (ghici ghicitoare cine..HINT: au 3 trandafiri si o sageata bleaga) a facut sa se renumere toate cele cca 140.000 de voturi declarate nule, din care culmea tot ale lui Basescu erau mai multe.
Singurul amuzament a fost ca s-au gasit multe mesaje, unele haioase, unele idioate...dar ma rog...e dreptul fiecaruia. Ce nu o sa-mi explic niciodata este de ce sa te deranjezi sa mergi pana la vot daca tot nu ai nimic inteligent de facut.
Unele din urmatoarele poze vor demonstra asta. Altele, in schimb, sunt chiar amuzante, adica a fost vorba de oameni care s-au deranjat, si-au anulat votul, dar au lasat posteritatii un mesaj dragut si coerent! Va las pe voi sa decideti care poza, unde se incadreaza! ORICUM MARE ESTE GRADINA LUI DUMNEZEU !!!



3 comentarii:

Anonim spunea...

Belea frate...Romani adevarati !!!

Success spunea...

Cand te gandesti ca vre-o 5 milioane de romani au votat cu base e chiar trist, oricum pe mine nu ma mai intereseaza politica decand am ealizat ca prostii is multi mai multi si astia chiar voteaza, macar sa radem, ca daca nu razi de clasa politica te apuca criza de nervi, dupa cum zicea si Badea mult mai buna ar fi fost Eva Kent ca presedinte :))

Anonim spunea...

Draga Success (de unde draku e al doilea "S"???) trist e ca dupa 20 de ani de la caderea comunismului tot cca 5 milioane au votat cu Iliescu ...pardon Geoana...nu ma mai intristeaza nimic. Poate FMI-ul ...dar asta e o alta poveste. Inaintea FMI-ului m-a intristat rau de tot FNI-ul si toti excrocii care ne-au ars...Oricum...cum spunea si omu' cu blogu' ...unii idioti altii amuzanti... PS: marfa palarie mai ai !!!