07.09.2010

Domnu' ONG...muta chioschu' ca-ti sparg geamurile!!!

La revista presei din zorii acestei superbe zi de sfarsit de vara  ma uit pe ziare.com si vad un articol care mi-a atras atentia din sutele de insemnari din prima pagina. Dau un click intrigat de titlul "Demisia lui Tabara, noul ministru al Agriculturii, ceruta deja de 70 de ONG-uri".
Citesc, ma scarpin ardeleneste in cap si apoi tot ardeleneste (calm, neafectat dar ferm) trag o injuratura in gand.
Pe scurt in articol se spune ca 70 de domni ong-isti cer demisia noului ministru pentru ca ar fi lucrat la o companie care are de-a face cu cereale modificate genetic ... Citez: <"Va fi capabil Dl. Tabara sa reprezinte interesele fermierilor si consumatorilor romani, avand in vedere legaturile sale cu Monsanto, cel mai mare producator de alimente modificate genetic din lume?", se intreaba reprezentantii organizatiilor non-guvernamentale.> 
Hai nu mai spune! Extraordinar! prima reactie e simpla: BA SUNTETI IDIOTI COMPLET? dupa care vine a doua reactie...da voi cine sunteti fratilor? Concret ce ati facut voi pntru agricultura si pentru producatorii romani? Cate fonduri europene ati accesat?
Nici nu a venit bine noul ministru la treaba ca s-au gasit unii cu vechiul principiu "ai basca...n-ai basca"!
Ba! Lasati vorbaria si puneti mana pe munca ... scrieti proiecte... luati banii Uniunii Europene, adica banii nostri si lasati voi intrebarile retorice daca face ministru fata sau nu ...
Reactia acestor ong-uri cred ca este o reactie pur romaneasca...Lasati fratilor omu' sa dea drumul la treaba si daca va obliga printr-o lege (norma, ordin de ministru, ordonanta, sau mai stiu eu ce) sa cultivati numai porumb de 4 kg stiuletele...umflat cu steroizi...criticati-l, dati-l in judecata si faceti greva foamei in fata ministerului...pana atunci vorba francezului (mai nou)...MUCLES !


Niciun comentariu: