23.01.2010

PSD si flacarile violet!

Cine credea ca lupta interna din Partidul Social Democrat va lua o turnura violet? Eu unul puteam sa bag mana in foc ca poate fi o lupta cel mult bicolora (rosu aprins impotriva unei variante deschise de portocaliu), dar niciodata nu m-am gandit ca se va ajunge la idei despre atacuri energetice, flacari violet si alte porcarii de genul asta.

Nu spun ca nu exista si asemenea tertipuri de lupta la nivel energetic... dar cand vezi ce iese la suprafata in lupta interna - si au inceput sa iasa la suprafata pentru inceput insulte si acuze - te clarifici repede.

Am citit pe blogul Domnului Vasile Dâncu despre scorurile Iliescu vs scorurile Grupului de la Cluj. M-am amuzat mai ales de formula de inceput, pe care tin sa o reproduc aici:


Mult iubite tovarase Presedinte, Ion Iliescu
Va informam, cu deosebit respect, ca rezultatele Dumneavoastra, mult iubite si stimate Presedinte de Onoare, in judetul Cluj sunt mult mai slabe decat rezultatele noastre, ale carcotasilor de marginime.

Mult timp nu am crezut in posibila disparitie a PSD-ului, asa cum este el astazi, ca forta, ca oameni, ca structuri de conducere. Incepand de azi sunt APROAPE SIGUR!!!


PS: Pentru prietenul meu socialist (vezi trimitere catre blogul lui in dreapta paginii): Stimabile ia-ti cravata VIOLET !!! Bucuria mea continua sa existe, chiar se amplifica!



Niciun comentariu: