15.05.2010

Oprescu:Atunci cand vrei sa inmormantezi ceva votezi comisii vs Gaf-Deac:Atunci cand pui aur pe strazi in timp de criza inmormantezi orasul!

Am gasit intr-un articol o declaratie a Domnului Primar General care mi-a atras atentia:

Oprescu:Atunci cand vrei sa inmormantezi ceva votezi comisii  
Primarul general Sorin Oprescu a declarat ca atunci cand vrei sa inmormantezi ceva votezi comisii, el referindu-se la consituirea a doua comisii de catre CGMB, una care sa verifice activitatea ALPAB, iar cealalta care sa analizeze regulamentul de ridicare al masinilor in Capitala.
"Atunci cand vrei sa inmormantezi ceva, votezi comisii. De data asta n-o sa se intample asa. Despre comisia care o sa analizeze regulamentul municipalitatii de ridicare a masinilor am auzit acum un an si sapte luni si tot nu s-a intamplat nimic", a spus Oprescu.
El a caracterizat sedinta extraordinara CGMB de vineri - la care au participat doar consilierii care asigura majoritatea in CGMB - PDL, PRM si PNG-CD - ca facand parte "dintr-un sistem las si parsiv, care prin sapte mii de comisii si de anchete se doreste a se abate atentia de la tot ceea ce se face in Bucuresti".
Primarul general a mai spus ca in aceasta perioada "in special consilierii puterii simt nevoia sa arate cat de artisti sunt ei, prin anchete".
Consilierii generali au aprobat, vineri, constituirea unei comisii formate din sapte consilieri PDL si PNG-CD, care sa analizeze si sa verifice activitatea Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB).
Initiativa formarii comisiei de analiza si verificare a activitatii ALPAB a apartinut consilierului general PDL Tiberiu Ivascu.
Din comisie fac parte consilierii Tiberiu Ivascu, Elena Cluceanu, Roxana Cosma, Romeo Pop, Gabriel Bacaintan, de la PDL, si Aurelian Badulescu si Ioan Gaf-Deac, de la PNG-CD.
Comisia va prezenta Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) raportul intocmit in urma controlului, care se va desfasura pe o perioada de 60 de zile.
Sursa articolului: http://www.citynews.ro/bucuresti/din-oras-10/oprescu-atunci-cand-vrei-sa-inmormantezi-ceva-votezi-comisii-81830/

Ca o reactie la declaratia de mai sus AM DE FACUT O SINGURA REMARCA:

Atunci cand pui aur pe strazi in timp de criza inmormantezi orasul!

Cateva repere temporale:
BUGETUL MUNICIPIULUI - cca 100 de zile intarziere
ROF-ul P.M.B. - cca 40 de zile intarziere
AUTORIZATII TAXI - cca 100 de zile intarziere
... 
CEASURI DE AUR - 0 zile intarziere!!! 

Un comentariu:

Louis spunea...

Domnule Consilier,

De ce nu se doreste vinderea cabinetelor catre medici conform oug 68/2008? Cele mai mari orase si-au vandut cabinetele medicilor dandu-le posibilitatea astfel sa investeasca in ele. Pe noi ne tineti in mizerie pentru ca nu le-ati renovat in decurs de 1 an adica pana in 2009 cum VA cerea respectiva ordonanta aflata in vigoare, si nici nu vreti sa le vindeti.

De ce ati aprobat pentru a fi scoase la vanzare in 2008 doar 3 cabinete medicale in sectorul 1 din cele peste 170?!! De ce ne discriminati in raport cu medicii ce au avut posiblitatea sa-si cumpere cei 10-15mp in care lucreaza?!! In timp pacientii trebuie sa intre prin incaperi mucegaite prin care noaptea umbla gandacii, dumneavoastra cumparati ceasuri de AUR si le puneti pe strazi. Nu se poate asa ceva!